09-11-2013Προτεινόμενες Γραμματοσειρές Προσκλητηρίων
Επιλέξτε από τις προτεινόμενες Γραμματοσειρές Προσκλητηρίων μας.

Καλλιγραφικές γραμματοσειρές στα προσκλητήρια γάμου και βάφτισης
Μία καλλιγραφική γραμματοσειρά στο προσκλητήριο γάμου προσδίδει επισημότητα και ρομαντισμό. Η συνηθέστερη εφαρμογή της γίνεται στα μονογράμματα του ζευγαριού που εκτυπώνονται στο φάκελο ή μπροστινή όψη του προσκλητηρίου. Η επιλογή της καλλιγραφικής γραμματοσειράς θα χαρακτηρίσει αυτόματα το ύφος του και το θέμα του επικείμενου γάμου ή βαφτισης δηλαδή θα προδιαθέσει τον καλεσμένο για κάτι ρομαντικό και επίσημο. Παρόλα αυτά εφιστούμε την προσοχή σας όταν επιλέγετε καλλιγραφικές γραμματοσειρές. Μία καλλιγραφική γραμματοσειρά μπορεί να είναι όμορφη εμφανισιακά όμως υπάρχει ο κίνδυνος η γραμματοσειρά να καταλήξει δυσανάγνωστη για τον καλεσμένο. Σε ορισμένες λέξεις ή ακόμη και προτάσεις το σύνολο των γραμμάτων δυσκολεύει την κατανόηση από τον καλεσμένο. Αυτό γίνεται επειδή η γραμματοσειρά από τη φύση της μοιάζει σαν να μην σηκώνεται το χέρι κατά τη διάρκεια του γραψίματος και επειδή το κάθε γράμμα έχει αρκετές καμπύλες. Μην φοβηθείτε όμως στο να την επιλέξετε καθώς παραμένει μία διαχρονική και εντυπωσιακή γραμματοσειρά.

 
 
Μοντέρνες γραμματοσειρές στα προσκλητήρια γάμου και βάφτισης
Επιλέξτε μια μοντέρνα γραμματοσειρά για το προσκλητήριο του γάμου σας στην περίπτωση που και το μυστήριο θα κινηθεί στο ανάλογο ύφος. Ταυτόχρονα εξυπακούεται να σας υπενθυμίσουμε να επιλέξετε και ένα πιο μοντέρνο χαρτί και κείμενο. Ποια είναι όμως η μοντέρνα γραμματοσειρά;
Την τελευταία λέξη στις μοντέρνες γραμματοσειρές θα την δείτε πολύ έντονα στο δειγματολόγιο της SELLA PRINTS στις παρακάτω φωτογραφίες. Οι μοντέρνες γραμματοσειρές έχουν ένα μίνιμαλ ύφος με αυστηρές γραμμές και γωνίες στα γράμματα, αποτελεί την τελευταία λέξη στις μοντέρνες γραμματοσειρές. Επιλέξτε την όταν αποφασίσετε ότι ο γάμος σας θα κινηθεί σε ένα πιο μοντέρνο στυλ.
 
 
Αρχαϊκή γραμματοσειρά στα προσκλητήρια γάμου και βάφτισης
Οι αρχαϊκές γραμματοσειρές θεωρήθηκαν μόδα λίγα χρόνια πριν, συνεχίζει όμως να υπάρχει ζήτηση καθώς τείνουν να χαρκτηριστούν κλασικές. Ο λόγος είναι ότι η αρχαϊκή γραμματοσειρά εμπνέει ένα αρχαιοελληνικό στυλ που πολλά ζευγάρια θα ήθελαν και στο γάμο τους. Σκεπτόμενη το νυφικό σε στυλ αρχαιοελληνικής χλαμύδας η νύφη αποφασίζει για την συγκεκριμένη γραμματοσειρά συνδυάζοντας παράλληλα και το χαρτί και το κείμενο στο προσκλητήριο γάμου.  Και εδώ εφιστούμε την προσοχή σας ως προς την ευκολία στην ανάγνωση του τελικού κειμένου. Παρά ταύτα και η αρχαϊκή γραμματοσειρά είναι μία ιδιαίτερη και εντυπωσιακή γραμματοσειρά που με το σωστό συνδυασμό της θα βγει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στο προσκλητήριο του γάμου σας.
 
 
Απλή γραμματοσειρά στα προσκλητήρια γάμου και βάφτισης
Απλές γραμματοσειρές είναι όσες χρησιμοποιούμε και σε κείμενα της καθημερινότητας μας στον υπολογιστή μας. Μην νομίζετε ότι επιλέγοντας μία απλή γραμματοσειρά θα φανεί το προσκλητήριο σας απλό, κλασικό και στυλάτο μυστήριο.
 
Όποια γραμματοσειρά και αν επιλέξετε, που θα ταιριάζει και θα προμηνύει το ύφος του γάμου σας, είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό την δική σας προτίμησή στα προσκλητήριά σας και φυσικά την ανάγκη των καλεσμένων σας να λάβουν στα χέρια τους ένα ιδιαίτερο προσκλητήριο που θα ξεφεύγει από τα τετριμμένα προσκλητήρια γάμου χρησιμοποιώντας την σωστή γραμματοσειρά.
Προσφορές