3πτυχα / 2πτυχα
Περάστε το μήνυμά σας με τα υψηλής ποιότητας τρίπτυχα και δίπτυχά μας.

Καλώς ήρθατε στο σύστημα άμεσης προσφοράς για εκτύπωση φυλλαδίων. H εκτενής γκάμα των φυλλαδίων μας είναι ιδανική για όλους τους σκοπούς. Συνήθως χρησιμοποιούνται για διαφημιστικές καμπάνιες μέσω ταχυδρομείου, ως ένθετα σε περιοδικά, take-away μενού, mini-καταλόγους. Τα δίπτυχα και τρίπτυχα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πείτε στους μελλοντικούς σας πελάτες για εσάς, την εταιρεία σας ή τα προϊόντα σας. Εάν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή των πελατών σας, τότε τα φυλλάδιά μας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεκινήσετε.
 
Το στάνταρ χαρτί που χρησιμοποιούμε στα φυλλάδια είναι μέσου βάρους (150gsm), αλλά μπορούμε να προσφέρουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας από 100gsm μέχρι και 350gsm για μεγαλύτερη πολυτέλεια. Στο σύστημα άμεσης προσφοράς μας παρακάτω, είστε σε θέση να επιλέξετε από Α1 - Α6 ή όποιο άλλο μεγέθος φυλλαδίων θέλετε. Προσφέρουμε επίσης πολλές επιλογές για το δίπλωμα των φυλλαδίων σας: δίπτυχα, τρίπτυχα, «παράθυρο», διπλό «παράθυρο», δίπλωμα Ζ και δίπλωμα ακορντεόν.

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία άμεσης προσφοράς μας, απλά επιλέξτε τις προδιαγραφές εκτύπωσης που θέλετε για τα φυλλάδια, τον αριθμό των αντιγράφων που θα θέλατε και επιλέξτε το «Ζητήστε προσφορά». Θα λάβετε μια κλήση ή e-mail (εξαρτάται από το τη προτίμηση της επικοινωνίας σας) μέσα σε λίγα λεπτά.

Η Sella Prints είναι ένα από τα λίγα τυπογραφεία που προσφέρουν ψηφιακές και offset υπηρεσίες εκτύπωσης. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως ο πλήρης εξοπλισμός εκτύπωσής μας, μας επιτρέπει να μειωθεί το κόστος για κάθε ποσότητα παραγγελίας, είτε η παραγγελία σας είναι για 10 φυλλάδια ή για 10 εκατ. Με την ψηφιακή εκτύπωση η παραγγελία σας είναι σε θέση να παραδωθεί εντός 24 ωρών.

 
ΠΑΡΑΔΟΣΗ φυλλαδίων
Η SELLA PRINTS προσφέρει μια επιλογή από χρόνους παράδοσης για την εκτύπωση φυλλαδίων ώστε να  ταιριάζουν σε όλες τις δυνατότητες κόστους και χρόνου των πελατών μας. 
Εντός Αττικής σας παραδίδουμε στο χώρο σας τη παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση. Μπορούμε να σας στείλουμε επίσης τα φυλλάδιά σας οπουδήποτε, με το επιπλέον κόστος του ταχυδρομείου ή του courier που θα επιλέξετε. Σε όλες τις περιπτώσεις, τα φυλλάδια τυπώνονται προσεκτικά και παραδίδονται σε αξιόπιστη ταχυδρομική υπηρεσία. Είμαστε σε θέση να παραδώσουμε τα φυλλάδιά σας σε όλη την Ελλάδα εντός 3 εργάσιμων ημερών.

 
Δεν βρίσκετε το ΤΥΠΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ που ψάχνετε;
Με το παραπάνω σύστημά μας μπορείτε να επιλέξετε από τα πιο δημοφιλή μεγέθη, τύπο χαρτιού μας και φινιρίσματα. Ωστόσο, είμαστε ευέλικτοι καθώς πολλοί πελάτες μας θέλουν κάτι λίγο διαφορετικό για τα φυλλάδιά τους. Είτε ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο μέγεθος 2πτυχου ή 3πτυχου, σχήμα ή φινίρισμα του φυλλαδίου σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail και σας βεβαιώνουμε ότι μπορείτε να λάβετε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Η οικονομική προσφορά σας για τα φυλλάδια στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να ετοιμαστεί μέσα σε λίγα λεπτά.

 
Χρειάζεστε βοήθεια με το ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ του 2πτυχου/3πτυχου;
Στη Sella Prints είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε με τα σχέδια των φυλλαδίων σας. Ελέγχουμε επιμελώς κάθε κομμάτι της μακέτας σας πριν από την εκτύπωση. Αν υπάρχει κάποιο ζήτημα, τότε θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας για να σας βοηθήσουμε. Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι ενδεχόμενα προβλήματα στα αρχεία σας μπορεί να επιβραδύνουν τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας. Για να βεβαιωθείτε ότι το αρχείο των φυλλαδίων σας είναι στη σωστή μορφή, ρίξτε μια ματιά στις 
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ μας πριν την παραγγελία.

Πως προχωράει η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ των φυλλαδίων σας;
Η άμεση ανταπόκρισή μας με το παραπάνω σύστημα προσφοράς, είναι το πρώτο βήμα στη SELLA PRINTS για τη γρήγορη και απλή διαδικασία παραγγελίας. Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία άμεσης προσφοράς μας, απλά επιλέξτε τις προδιαγραφές εκτύπωσης που θέλετε για το φυλλάδιό σας, εισάγετε τον αριθμό των αντιγράφων που επιθυμείτε να εκτυπωθούν και να κάντε κλικ στο «Ζητήστε προσφορά». Θα λάβετε ένα email ή θα σας καλέσουμε μέσα σε λίγα λεπτά. Όταν βρείτε την τιμή και τις προδιαγραφές που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας, απλά απαντήστε στο e-mail μας με τα πλήρη στοιχεία σας, στείλτε μας το αρχείο σας και η παραγγελία σας είναι στο δρόμο της. Είναι τόσο απλό! Εμείς θα σας ενημερώνουμε να ξέρετε πώς προχωράει η παραγγελία των φυλλαδίων σας σε κάθε βήμα της εκτύπωσης.


SELLA PRINTS- Υπηρεσία Εκτύπωσης φυλλαδίων
Εδώ στη SELLA PRINTS είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε έναν ανεξάντλητο κατάλογο από φυλλάδια. Καλύπτουμε όλο το φάσμα φινιρίσματος χαρτιού, τύπου, βάρος και μεγέθη χαρτιού για φυλλάδια, και το κάνουμε αυτό σε πολύ προσιτή τιμή. Είμαστε οι καλύτεροι στην εκτύπωση φυλλαδίων!
Τα φυλλάδια με δίπλωμα είναι συχνά ένα αναπόσπαστο μέρος οποιασδήποτε έντυπης διαφήμησης. Τα αποτελέσματα από ένα καλά σχεδιασμένο τρίπτυχο/δίπτυχο, μπορεί να είναι εξαιρετικά. Έχουμε δει πολλά σχέδια φυλλαδίων με τα χρόνια, και για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την απόλυτη ανταπόκριση από τον προϋπολογισμό της εκτύπωσής σας, σκεφτήκαμε να σας προσφέρουμε 3 χρήσιμες συμβουλές για να έχετε κατά νου για το σχεδιασμό των φυλλαδίων:

 
ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Είναι ένα πολύ προφανές, αλλά σιγουρευτείτε ότι τα φυλλάδιά σας διανέμονται σε ενδεδειγμένες τοποθεσίες. Είναι όλα θέμα τοποθεσίας! Για παράδειγμα, πολλοί πελάτες μας που απευθύνονται σε φοιτητές επέλεξαν να μοιράσουν τα φυλλάδιά τους σε κοινόχρηστους χώρους φοιτητικών εστιών. Τα περισσότερα μπαρ και καφετέριες συνήθως θα είναι στην ευχάριστη θέση να έχουν μερικά φυλλάδιά σας στις εγκαταστάσεις τους. Απλά ρωτήστε!

 
Δομημένη σχεδίαση
Εάν σχεδιάζετε μόνοι σας το φυλλάδια, έχετε υπόψη σας το μέγεθος και το σχήμα του τελικού φυλλαδίου (κλειστού). Βεβαιωθείτε ότι τμήματα του κειμένου, για παράδειγμα, δεν είναι πολύ κοντά στα διπλώμα του φυλλαδίου, καθώς σε εκείνο το σημείο μπορεί να μην φαίνεται καλά. 
Στα ΝΕΑ μας βρείτε πηγή έμπνευσης, εικόνες και φωτογραφίες για να σχεδιάσετε το flyer σας. Μιλήστε με το ευρύ κοινό, εκέι που στοχεύετε βεβαιωθείτε ότι το σχέδιό σας ταιριάζει στις προτιμήσεις των πελατών σας. Αυτό το απλό αλλά πολύ σημαντικό σημείο ισχύει και για το συνδυασμό χρωμάτων, γραμματοσειρών, εικόνων που χρησιμοποιείτε στο σχεδιασμό και το κείμενο των τρίπτυχων ή δίπτυχων φυλλαδίων σας.

 
Μιλήστε με το ευρύ κοινό, εκεί που στοχεύετε
Βεβαιωθείτε ότι το σχέδιό σας ταιριάζει στις προτιμήσεις των πελατών σας. Αυτό το απλό αλλά πολύ σημαντικό σημείο ισχύει και για το συνδυασμό χρωμάτων, γραμματοσειρών, εικόνων που χρησιμοποιείτε στο σχεδιασμό και το κείμενο των φυλλαδίων σας.

 
Συμπεριλάβετε το λογότυπο SELLA PRINTS για εκπτωση
Συμπεριλάβετε το λογότυπό μας σε διακριτικό σημείο στο 2πτυχο/3πτυχο σας για να λάβετε 5% έκπτωση στην παραγγελία σας. Όπως επίσης, κάντε «like» στο
Facebook μας για να λάβετε 1 ευρώ από την παραγγελία σας (κάθε ευρώ μετράει!).
 


Άλλα έντυπα ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η 
SELLA PRINTS προσφέρει επίσης εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές σε ένα ευρύ φάσμα άλλων έντυπων προϊόντων, φυλλάδιααφίσεςδιπτυχατρίπτυχαφέιγ φολάν (flyers)επαγγελματικές κάρτεςαυτοκόλληταπροσκλήσειςπροσκλητήριαεπιστολόχαρταμενού/κατάλογοιημερολόγιαλογιστικά / μηχανογραφικά έντυπα και πολλά άλλα. Πλοηγηθείτε στις υπηρεσίες μας για να δείτε τα προϊόντα και τις προσφορές μας.
Προσφορές
Υπηρεσία Αμεσης Προσφοράς
Ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
E-mail
Ποσότητα
Είδος Παραγγελίας
Μέγεθος
Τύπος Χαρτιού
Βάρος Χαρτιού
1η όψη
2η όψη
Μακέτα
Περιγραφή
Ζητήστε Προσφορά
Λάθος Captcha


Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο!