Επαγγελματικές Κάρτες
Κάντε τη σωστή πρώτη εντύπωση με της υψηλής ποιότητας επαγγελματικές μας κάρτες.

Καλώς ήρθατε στο σύστημα άμεσης προσφοράς για εκτύπωση επαγγελματικών καρτών. Οι επαγγελματικές κάρτες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή έντυπα προϊόντα μας. Παραδοσιακά το μέγεθος μιας εταιρικής κάρτας είναι 8,5εκ. x 5,5εκ., σε 
 χαρτί πολυτελείας 300gsm χαρτί. Είμαστε επίσης σε θέση να προσφέρουμε μια πιο σύγχρονη γκάμα φινιρίσματων εκτύπωσης συμπεριλαμβανομένης γυαλιστερής ή ματ πλαστικοποίησης, καθώς και UV gloss, χρυσοτυπία και ασημοτυπία. Αν σας ενδιαφέρει να ξεχωρίσετε, τότε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα.

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία άμεσης προσφοράς μας, απλά επιλέξτε τις προδιαγραφές εκτύπωσης που θέλετε για τις επαγγελματικές σας κάρτες, τον αριθμό των αντιγράφων που θα θέλατε και επιλέξτε «Ζητήστε προσφορά». Θα λάβετε μια κλήση ή e-mail (εξαρτάται από το τη προτίμηση επικοινωνίας σας) μέσα σε λίγα λεπτά.

Η Sella Prints είναι ένα από τα λίγα τυπογραφεία που προσφέρουν ψηφιακές και offset υπηρεσίες εκτύπωσης. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως ο πλήρης εξοπλισμός εκτύπωσής μας, μας επιτρέπει να μειωθεί το κόστος για κάθε ποσότητα παραγγελίας, είτε η παραγγελία σας είναι για 10 επαγγελματικές κάρτες ή για 10 εκατ. Με την ψηφιακή εκτύπωση η παραγγελία σας είναι σε θέση να παραδωθεί εντός 24 ωρών.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ των Επαγγελματικών σας καρτών
Η Sella prints προσφέρει μια σειρά από χρονικά περιθώρια για την εκτύπωση επαγγελματικών καρτών για να ταιριάζουν σε διαφορετικούς προϋπολογισμούς κόστους και χρόνου. Εντός Αττικής σας παραδίδουμε στο χώρο σας τη παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση. Μπορούμε επίσης να σας στείλουμε τις επαγγελματικές σας κάρτες οπουδήποτε, με το επιπλέον κόστος του ταχυδρομείου ή του courier που θα επιλέξετε. Σε όλες τις περιπτώσεις, οι επαγγελματικές κάρτες τυπώνονται προσεκτικά και παραδίδονται σε αξιόπιστη ταχυδρομική υπηρεσία. Είμαστε σε θέση να παραδώσουμε τις επαγγελματικές κάρτες σας σε όλη την Ελλάδα εντός 3 εργάσιμων ημερών.
 
Δεν βρίσκετε τον ΤΥΠΟ Επαγγελματικής Κάρτας που ψάχνετε;
Με το παραπάνω σύστημά μας μπορείτε να επιλέξετε από τα πιο δημοφιλή μεγέθη,
βάρος και τύπο χαρτιού μας και φινιρίσματα. Ωστόσο, είμαστε ευέλικτοι καθώς μερικοί πελάτες μας θέλουν κάτι λίγο διαφορετικό για τις επαγγελματικές κάρτες τους. Είτε ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο μέγεθος επαγγελματικής κάρτας, σχήμα ή φινίρισμα της κάρτας σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail και σας βεβαιώνουμε ότι μπορείτε να λάβετε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Η προσφορά σας για τις επαγγελματικές σας κάρτες στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να ετοιμαστεί μέσα σε λίγα λεπτά.
 
Χρειάζεστε κάποια βοήθεια με τον ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ σας;
Στη
Sella Prints
είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε με τα σχέδια των επαγγελματικών καρτών σας.  Ελέγχουμε επιμελώς κάθε κομμάτι της μακέτας σας πριν από την εκτύπωση. Αν υπάρχει κάποιο ζήτημα, τότε θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας για να σας βοηθήσουμε. Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι ενδεχόμενα προβλήματα στα αρχεία σας μπορεί να επιβραδύνουν τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας. Για να βεβαιωθείτε ότι το αρχείο της επαγγελματικής κάρτας σας είναι στη σωστή μορφή, ρίξτε μια ματιά στις ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ μας πριν την παραγγελία. 
 
Πως προχωράει η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ των Επαγγελματικών 
σας καρτών;
Η άμεση ανταπόκρισή μας με το παραπάνω σύστημα προσφοράς, είναι το πρώτο βήμα στη SELLA PRINTS για τη γρήγορη και απλή διαδικασία παραγγελίας. Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία άμεσης προσφοράς μας, απλά επιλέξτε τις προδιαγραφές εκτύπωσης που θέλετε για την επαγγελματική κάρτα (business card), εισάγετε τον αριθμό των αντιγράφων που επιθυμείτε να εκτυπωθούν και κάντε κλικ στο «Ζητήστε προσφορά». Θα λάβετε ένα email ή θα σας καλέσουμε μέσα σε λίγα λεπτά. Όταν έχετε βρει την τιμή και τις προδιαγραφές που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας, απλά απαντήστε στο e-mail μας με τα πλήρη στοιχεία σας, στείλτε μας το αρχείο σας και η παραγγελία σας είναι στο δρόμο της. Είναι τόσο απλό! Εμείς θα σας ενημερώνουμε να ξέρετε πώς προχωράει η παραγγελία των επαγγελματικών καρτών σας σε κάθε βήμα της εκτύπωσης.
 

SELLA PRINTS - Υπηρεσία Εκτύπωσης επαγγελματικών καρτών
Εδώ στη
SELLA PRINTS
είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε έναν εξαντλητικό κατάλογο από επαγγελματικές κάρτες. Καλύπτουμε όλο το φάσμα φινιρίσματος χαρτιού, τύπου, βάρος και μεγέθη χαρτιού
για επαγγελματικές κάρτες, και το κάνουμε αυτό σε πολύ προσιτή τιμή. Είμαστε οι καλύτεροι στην εκτύπωση επαγγελματικών καρτών!
Μια εξαιρετική επαγγελματική κάρτα είναι το κλειδί για να προβληθείτε εσείς ή η επιχείρησή σας. Με μία πρωτότυπη επαγγελματική κάρτα ο κόσμος θα σας θυμάται για πάντα! Έχουμε δει πολλά σχέδια επαγγελματικών καρτών με τα χρόνια, και για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την απόλυτη ανταπόκριση από τον προϋπολογισμό της εκτύπωσής σας, σκεφτήκαμε να σας προσφέρουμε 3 χρήσιμες συμβουλές για να έχετε κατά νου για το σχεδιασμό των επαγγελματικών σας καρτών:
 
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, όταν πρόκειται για επαγγελματικές κάρτες. Χρειάζεται το ελάχιστο περιεχόμενο: το όνομά σας, η επωνυμία της εταιρείας σας, το λογότυπο, τη θέση σας στην εταιρεία, τη διεύθυνση, τα στοιχεία επικοινωνίας και, ενδεχομένως, στοιχεία επικοινωνίας των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Οτιδήποτε περισσότερο θα κάνει την κάρτα σας να φαίνεται φορτωμένη.

ΥΠΕΡΟΧΟ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ Design
Όσον αφορά τις επαγγελματικές κάρτες, όσο το λιγότερο, τόσο το καλύτερο. Ένα απλό και κομψό design με μικρές διαφοροποιήσεις (όπως διαφορετικό σχήμα ή ξεχωριστό χαρτί ή εντυπωσιακό χρώμα) το οποίο χρησιμοποιεί έξυπνα τον διαθέσιμο χώρο κάνει την κάρτα να ξεχωρίζει. 

Επαγγελματικές κάρτες
Βεβαιωθείτε ότι το μέγεθος, το σχήμα και το φινίρισμα της επαγγελματικής κάρτας, συμφωνούν με την εικόνα της εταιρείας σας. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, πιο επαγγελματικές και παραδοσιακές επιχειρήσεις τείνουν να επιλέγουν χαρτί χωρίς επίστρωση με μια απλή γραμματοσειρά sans serif. Πιο δημιουργικές, ίσως media-based εταιρείες οι οποίες θέλουν να επενδύσουν περισσότερα στις κάρτες τους μπορούν να πειραματιστούν με τις κάρτες τους: ένα spot γυαλιστερό UV, μια ματ ή γυαλιστερή
πλαστικοποίηση, χρυσοτυπία ή ασημοτυπία.
 

Άλλα έντυπα ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η 
SELLA PRINTS προσφέρει επίσης εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές σε ένα ευρύ φάσμα άλλων έντυπων προϊόντων, φυλλάδιααφίσεςδιπτυχατρίπτυχαφέιγ φολάν (flyers)επαγγελματικές κάρτεςαυτοκόλληταπροσκλήσειςπροσκλητήριαεπιστολόχαρταμενού/κατάλογοιημερολόγιαλογιστικά / μηχανογραφικά έντυπα και πολλά άλλα. Πλοηγηθείτε στις υπηρεσίες μας για να δείτε τα προϊόντα και τις προσφορές μας.
Προσφορές
Υπηρεσία Αμεσης Προσφοράς
Ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
E-mail
Ποσότητα
Είδος Παραγγελίας
Μέγεθος
Τύπος Χαρτιού
Βάρος Χαρτιού
1η όψη
2η όψη
Μακέτα
Περιγραφή
Ζητήστε Προσφορά
Λάθος Captcha


Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο!