Προσκλήσεις
Προσθέστε την τέλεια νότα για την εκδήλωσή σας με τις υψηλής ποιότητας προσκλήσεις μας.
 
Καλώς ήρθατε στο σύστημα άμεσης προσφοράς για εκτύπωση προσκλήσεων. Εάν έχετε προγραμματίσει μια ειδική εκδήλωση και ένα μήνυμα στο Facebook απλά δεν σας αρκεί, τότε θα πρέπει να έχετε μία από τις προσκλήσεις ποιότητας που μόνο στη SELLA PRINTS προσφέρουμε. Η γκάμα των προσκλήσεων που προσφέρουμε είναι τέλεια για όλες τις περιπτώσεις, αν ετοιμάζεται μια επίσημη συγκέντρωση, ένα διασκεδαστικό πάρτι ή κάτι στο ενδιάμεσο. Αν θέλετε να προσεγγίσετε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν πραγματικά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από μια καλά τυπωμένη πρόσκληση.
 
Οι προσκλήσεις μας εκτυπώνονται σε premium χαρτί 300gsm. Προσφέρουμε μια σειρά από διαφορετικά μεγέθη χαρτιού (Α4, Α5, Α6), καθώς και τυποποιημένα φινιρίσματα για τις προσκλήσεις σας: Gloss, Matt και χωρίς επίστρωση.
 
Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία άμεσης προσφοράς μας, απλά επιλέξτε τις προδιαγραφές εκτύπωσης που θέλετε για τις προσκλήσεις, τον αριθμό των αντιγράφων που θα θέλατε και επιλέξτε το «Ζητήστε προσφορά». Θα λάβετε μια κλήση ή e-mail (εξαρτάται από το τι προτιμήσεις επικοινωνίας σας) μέσα σε λίγα λεπτά.
Η SELLA PRINTS είναι ένα από τα λίγα τυπογραφεία που προσφέρουν ψηφιακές και offset υπηρεσίες εκτύπωσης. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως ο πλήρης εξοπλισμός εκτύπωσής μας, μας επιτρέπει να μειωθεί το κόστος για κάθε ποσότητα παραγγελίας, είτε η παραγγελία σας είναι για 10 προσκλήσεις ή για 10 εκατ. Με την ψηφιακή εκτύπωση η παραγγελία σας είναι σε θέση να παραδωθεί εντός 24 ωρών.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ προσκλήσεων
Η 
SELLA PRINTS προσφέρει μια σειρά από χρονικά περιθώρια για την εκτύπωση προσκλήσεων για να ταιριάζουν σε διαφορετικούς προϋπολογισμούς κόστους και χρόνου. Εντός Αττικής σας παραδίδουμε στο χώρο σας τη παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση. Μπορούμε επίσης να σας στείλουμε τις προσκλήσεις σας οπουδήποτε, με το επιπλέον κόστος του ταχυδρομείου ή του courier που θα επιλέξετε. Σε όλες τις περιπτώσεις, οι προσκλήσεις σας τυπώνονται προσεκτικά και παραδίδονται σε αξιόπιστη ταχυδρομική υπηρεσία. Είμαστε σε θέση να παραδώσουμε τις προσκλήσεις σας σε όλη την Ελλάδα εντός 3 εργάσιμων ημερών.
 
 
ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΤΥΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ;
Με το παραπάνω συστημά μας μπορείτε να επιλέξετε από τα πιο δημοφιλή
βάρη και μεγέθη χαρτιού μας και φινιρίσματα. Ωστόσο, είμαστε ευέλικτοι καθώς μερικοί πελάτες μας θέλουν κάτι λίγο διαφορετικό για τις προσκλήσεις τους. Είτε ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο μέγεθος πρόσκλησης, σχήμα ή φινίρισμα της πρόσκλησής σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail και σας βεβαιώνουμε ότι μπορείτε να λάβετε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Η προσφορά σας για τις προσκλήσεις στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να ετοιμαστεί μέσα σε λίγα λεπτά.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΣΑΣ;
Στις 
SELLA PRINTS είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε με την μακέτα της πρόσκλησής σας. Ελέγχουμε επιμελώς κάθε κομμάτι της μακέτα σας πριν από την αποστολή για εκτύπωση. Αν υπάρχει κάποιο ζήτημα, τότε θα είμαστε σε άμεση επαφή για να σας βοηθήσουμε. Παρακαλούμε, να γνωρίζετε ότι τα προβλήματα του αρχείου σας μπορεί να επιβραδύνουν τον εκτιμώμενο χρόνο παράδωσης της παραγγελίας σας. Για να βεβαιωθείτε ότι το αρχείου της προσκλήσής σας είναι στη σωστή μορφή, ρίξτε μια ματιά στις ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ μας πριν την παραγγελία.
 
ΠΩΣ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ;
Η άμεση ανταπόκρισή μας με το παραπάνω σύστημα προσφοράς, είναι το πρώτο βήμα στη&nγια τη γρήγορη και απλή διαδικασία παραγγελίας. Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία άμεσης προσφοράς μας, απλά επιλέξτε τις προδιαγραφές εκτύπωσης που θέλετε για τις προσκλήσεις, εισάγετε τον αριθμό των αντιγράφων που επιθυμείτε να εκτυπωθούν και να κάντε κλικ στο «Ζητήστε προσφορά». Θα λάβετε ένα email ή θα σας καλέσουμε μέσα σε λίγα λεπτά. Όταν έχετε βρει την τιμή και τις προδιαγραφές που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας, απλά απαντήστε στο e-mail μας με τα πλήρη στοιχεία σας, στείλτε μας το αρχείο σας και η παραγγελία σας είναι στο δρόμο της. Είναι τόσο απλό! Εμείς θα σας ενημερώνουμε να ξέρετε πώς προχωράει η παραγγελία των προσκλήσεών σας σε κάθε βήμα της εκτύπωσης.

ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ 
SELLA PRINTS ΓΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ
Συμπεριλάβετε το λογότυπό μας σε διακριτικό σημείο στην πρόσκλησή σας για να λάβετε 5% έκπτωση στην παραγγελία σας. Όπως επίσης, κάντε «like» στο 
Facebook μας για να λάβετε 1 ευρώ από την παραγγελία σας (κάθε ευρώ μετράει!).
 
Άλλα έντυπα ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η 
SELLA PRINTS προσφέρει επίσης εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές σε ένα ευρύ φάσμα άλλων έντυπων προϊόντων, φυλλάδιααφίσεςδιπτυχατρίπτυχαφέιγ φολάν (flyers)επαγγελματικές κάρτεςαυτοκόλληταπροσκλήσειςπροσκλητήριαεπιστολόχαρταμενού/κατάλογοιημερολόγιαλογιστικά / μηχανογραφικά έντυπα και πολλά άλλα. Πλοηγηθείτε στις υπηρεσίες μας για να δείτε τα προϊόντα και τις προσφορές μας.
Προσφορές
Υπηρεσία Αμεσης Προσφοράς
Ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
E-mail
Ποσότητα
Είδος Παραγγελίας
Μέγεθος
Τύπος Χαρτιού
Βάρος Χαρτιού
1η όψη
2η όψη
Μακέτα
Περιγραφή
Ζητήστε Προσφορά
Λάθος Captcha


Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο!