Ημερολόγια
Προσφέρουμε εξαιρετικό περιεχόμενο με τα υψηλής ποιότητας Ημερολόγιά μας.
 
Καλώς ήρθατε στο σύστημα άμεσης προσφοράς για εκτύπωση ημερολογίων. Εδώ θα βρείτε ημερολογία ιδανικά για τις ανάγκες της εταιρείας σας αλλά και για τους πελάτες σας. Προσφέρουμε ημερολόγια εκτυπωμένα σε χαρτί 100gsm, 140gsm, 170gsm και 300gsm, και σε πολλά μεγέθη (Α4, Α5, Α6 κλπ.) Τώρα μπορείτε να έχετε γρήγορα, απλά και αξιόπιστα τα ημερολόγιά σας!
 
Για να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία Άμεσης Προσφοράς μας, απλά επιλέξτε τις προδιαγραφές εκτύπωσης που θέλετε για τα ημερολόγια, τον αριθμό των αντιγράφων που θα θέλατε και επιλέξτε το «Ζητήστε προσφορά». Θα λάβετε μια κλήση ή e-mail (εξαρτάται από το τι προτιμήσεις επικοινωνίας σας) μέσα σε λίγα λεπτά.

Η SELLA PRINTS είναι ένα από τα λίγα τυπογραφεία που προσφέρουν ψηφιακές και offset υπηρεσίες εκτύπωσης. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως ο πλήρης εξοπλισμός εκτύπωσής μας, μας επιτρέπει να μειωθεί το κόστος για κάθε ποσότητα παραγγελίας, είτε η παραγγελία σας είναι για 10 ημερολόγια ή για 10 εκατ. Με την ψηφιακή εκτύπωση η παραγγελία σας είναι σε θέση να παραδωθεί εντός 24 ωρών.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ημερολογίων
Η SELLA PRINTS προσφέρει μια σειρά από χρονικά περιθώρια για την εκτύπωση ημερολογίων για να ταιριάζουν σε διαφορετικούς προϋπολογισμούς κόστους και χρόνου. Εντός Αττικής μπορούμε να σας παραδώσουμε προσωπικά την παραγγελία σας. Μπορούμε επίσης να σας στείλουμε τα ημερολόγιά σας οπουδήποτε, με το επιπλέον κόστος του ταχυδρομείου ή του courier που θα επιλέξετε. Σε όλες τις περιπτώσεις, τα ημερολόγιά σας τυπώνονται προσεκτικά και παραδίδονται σε αξιόπιστη ταχυδρομική υπηρεσία. Είμαστε σε θέση να παραδώσουμε τα ημερολόγιά σας σε όλη την Ελλάδα εντός 3 εργάσιμων ημερών.
 
ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΤΥΠΟ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ;
Με το παραπάνω συστημά μας μπορείτε να επιλέξετε από τα πιο δημοφιλή βάρη και μεγέθη χαρτιού μας και φινιρίσματα. Ωστόσο, είμαστε ευέλικτοι καθώς μερικοί πελάτες μας θέλουν κάτι λίγο διαφορετικό για τα
ημερολόγιά τους. Είτε ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο μέγεθος, σχήμα ή φινίρισμα του ημερολογίου σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail και σας βεβαιώνουμε ότι μπορείτε να λάβετε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Η προσφορά σας για τα ημερολόγια στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να ετοιμαστεί μέσα σε λίγα λεπτά.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΣΑΣ;
Στις
Εκτυπώσεις Σελλά είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε με την μακέτα του ημερολογίου σας. Ελέγχουμε επιμελώς κάθε κομμάτι της μακέτα σας πριν από την αποστολή για εκτύπωση. Αν υπάρχει κάποιο ζήτημα, τότε θα είμαστε σε άμεση επαφή για να σας βοηθήσουμε. Παρακαλούμε, να γνωρίζετε ότι τα προβλήματα του αρχείου σας μπορεί να επιβραδύνουν τον εκτιμώμενο χρόνο παράδωσης της παραγγελίας σας. Για να βεβαιωθείτε ότι το αρχείου του ημερολογίου σας είναι στη σωστή μορφή, ρίξτε μια ματιά στις ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ μας πριν την παραγγελία.

 
ΠΩΣ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ;
Η άμεση ανταπόκρισή μας με το παραπάνω σύστημα προσφοράς, είναι το πρώτο βήμα στη
SELLA PRINTS για τη γρήγορη και απλή διαδικασία παραγγελίας. Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία άμεσης προσφοράς μας, απλά επιλέξτε τις προδιαγραφές εκτύπωσης που θέλετε για τα ημερολόγια, εισάγετε τον αριθμό των αντιγράφων που επιθυμείτε να εκτυπωθούν και να κάντε κλικ στο «Ζητήστε προσφορά». Θα λάβετε ένα email ή θα σας καλέσουμε μέσα σε λίγα λεπτά. Όταν έχετε βρει την τιμή και τις προδιαγραφές που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας, απλά απαντήστε στο e-mail μας με τα πλήρη στοιχεία σας, στείλτε μας το αρχείο σας και η παραγγελία σας είναι στο δρόμο της. Είναι τόσο απλό! Εμείς θα σας ενημερώνουμε να ξέρετε πώς προχωράει η παραγγελία των ημερολογίων σας σε κάθε βήμα της εκτύπωσης.

Συμπεριλάβετε το ΛΟΓΟΤΥΠΟ μας SELLA PRINTS για έκπτωση
Συμπεριλάβετε το λογότυπό μας σε διακριτικό σημείο στο φειγ βολάν σας για να λάβετε 5% έκπτωση στην παραγγελία σας. Όπως επίσης, κάντε like στο Facebook μας για να λάβετε 1 ευρώ έκπτωση από την παραγγελία σας (κάθε ευρώ μετράει!).

Άλλα έντυπα ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η 
SELLA PRINTS προσφέρει επίσης εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές σε ένα ευρύ φάσμα άλλων έντυπων προϊόντων, φυλλάδιααφίσεςδιπτυχατρίπτυχαφέιγ φολάν (flyers)επαγγελματικές κάρτεςαυτοκόλληταπροσκλήσειςπροσκλητήριαεπιστολόχαρταμενού/κατάλογοιημερολόγιαλογιστικά / μηχανογραφικά έντυπα και πολλά άλλα. Πλοηγηθείτε στις υπηρεσίες μας για να δείτε τα προϊόντα και τις προσφορές μας.
Προσφορές
Υπηρεσία Αμεσης Προσφοράς
Ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
E-mail
Ποσότητα
Είδος Παραγγελίας
Μέγεθος
Τύπος Χαρτιού
Βάρος Χαρτιού
1η όψη
2η όψη
Μακέτα
Περιγραφή
Ζητήστε Προσφορά
Λάθος Captcha


Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο!