Flyers
Περάστε το μήνυμά σας στους πελάτες σας με την υψηλής ποιότητας εκτύπωσης flyers.
 
Η εκτενής γκάμα των flyers μας είναι ιδανική για όλους τους σκοπούς της εταιρίας σας.

Τα φέιγ βολάν μας μπορούν να εκτυπωθούν σε μια σειρά τύπων χαρτιού (100gsm, 115gsm, 150gsm, 170gsm και 300gsm), καθώς και σε διάφορα μεγέθη χαρτιού (Α3, A4, A5, A6, κλπ.). Προσφέρουμε επίσης φινιρίσματα όπως: Gloss, Matt, χωρίς επίστρωση και με δίπλωμα. Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία άμεσης προσφοράς μας, απλά επιλέξτε τις προδιαγραφές εκτύπωσης που θέλετε για το φυλλάδιό σας, τον αριθμό των αντιγράφων που θα θέλατε και κάντε κλικ στο «Ζητήστε προσφορά». Θα λάβετε μια κλήση ή ένα e-mail (εξαρτάται από την προτίμηση επικοινωνίας σας) μέσα σε λίγα λεπτά.

Η Sella Prints είναι ένα από τα λίγα τυπογραφεία που προσφέρουν ψηφιακές και offset υπηρεσίες εκτύπωσης. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως ο πλήρης εξοπλισμός εκτύπωσής μας, μας επιτρέπει να μειωθεί το κόστος για κάθε ποσότητα παραγγελίας, είτε η παραγγελία σας είναι για 10 φυλλάδια ή για 10 εκατ. Με την ψηφιακή εκτύπωση η παραγγελία σας είναι σε θέση να παραδωθεί εντός 24 ωρών.


ΠΑΡΑΔΟΣΗ των flyers
Η Sella Prints προσφέρει μια επιλογή από χρόνους παράδοσης για την εκτύπωση φέιγ βολάν ώστε να  ταιριάζουν σε όλες τις δυνατότητες κόστους και χρόνου των πελατών μας. 
Εντός Αττικής σας παραδίδουμε στο χώρο σας τη παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση. Μπορούμε να σας στείλουμε επίσης τα φέιγ βολάν σας οπουδήποτε, με το επιπλέον κόστος του ταχυδρομείου ή του courier που θα επιλέξετε. Σε όλες τις περιπτώσεις, τα φέιγ βολάν σας τυπώνονται προσεκτικά και παραδίδονται σε αξιόπιστη ταχυδρομική υπηρεσία. Είμαστε σε θέση να παραδώσουμε τα φέιγ βολάν σας σε όλη την Ελλάδα εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Δεν βρίσκετε τον ΤΥΠΟ flyer που ψάχνετε;
Με το παραπάνω σύστημά μας μπορείτε να επιλέξετε από τα πιο δημοφιλή μεγέθη,
βάρος και τύπο χαρτιού μας και φινιρίσματα. Ωστόσο, είμαστε ευέλικτοι καθώς μερικοί πελάτες μας θέλουν κάτι λίγο διαφορετικό για τα φυλλάδια τους. Είτε ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο μέγεθος φυλλαδίου, σχήμα ή φινίρισμα του φέιγ βολάν σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail και σας βεβαιώνουμε ότι μπορείτε να λάβετε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Η προσφορά σας για τα flyers στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να ετοιμαστεί μέσα σε λίγα λεπτά.


Χρειάζεστε κάποια βοήθεια με τον ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ σας;
Στη Sella Prints είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε με τα σχέδια των φειγ βολάν σας. Ελέγχουμε επιμελώς κάθε κομμάτι της μακέτα σας πριν από την εκτύπωση. Αν υπάρχει κάποιο ζήτημα, τότε θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας για να σας βοηθήσουμε. Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι ενδεχόμενα προβλήματα στα αρχεία σας μπορεί να επιβραδύνουν τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας. Για να βεβαιωθείτε ότι το αρχείο του φυλλαδίου σας είναι στη σωστή μορφή, ρίξτε μια ματιά στις ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
 μας πριν την παραγγελία.  

Πως προχωράει η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ των flyer σας;
Με την άμεση ανταπόκρισή μας με το παραπάνω σύστημα προσφοράς, είναι το πρώτο βήμα στη Sella Prints για τη γρήγορη και απλή διαδικασία παραγγελίας. Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία άμεσης προσφοράς μας, απλά επιλέξτε τις προδιαγραφές εκτύπωσης που θέλετε για τα flyers (φέιγ βολάν), εισάγετε τον αριθμό των αντιγράφων που επιθυμείτε να εκτυπωθούν και να κάντε κλικ στο «Ζητήστε προσφορά». Θα λάβετε ένα email ή θα σας καλέσουμε μέσα σε λίγα λεπτά. Όταν έχετε βρει την τιμή και τις προδιαγραφές που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας, απλά απαντήστε στο e-mail μας με τα πλήρη στοιχεία σας, στείλτε μας το αρχείο σας και η παραγγελία σας είναι στο δρόμο της. Είναι τόσο απλό! Εμείς θα σας ενημερώνουμε να ξέρετε πώς προχωράει η παραγγελία των flyer σας σε κάθε βήμα της εκτύπωσης.

SELLA PRINTS υπηρεσία εκτύπωσης flyers
Εδώ στη
Sella Prints είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε έναν εξαντλητικό κατάλογο φέιγ βολάν. Καλύπτουμε όλο το φάσμα φινιρίσματος χαρτιού, τύπου, βάρος και μεγέθη χαρτιού
για flyer, και το κάνουμε αυτό σε πολύ προσιτή τιμή. Είμαστε οι καλύτεροι στην εκτύπωση flyers!

Τα Flyers είναι συχνά ένα αναπόσπαστο μέρος οποιασδήποτε έντυπης διαφήμησης. Τα αποτελέσματα από ένα καλά σχεδιασμένο φειγ βολάν και μία καλά εκτελεσμένη εκστρατεία διανομής flyer, μπορεί να έχει εξαιρετικά σποτελέσματα. Έχουμε δει πολλά σχέδια φειγ βολάν με τα χρόνια, και για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την απόλυτη ανταπόκριση από τον προϋπολογισμό της εκτύπωσής σας, σκεφτήκαμε να σας προσφέρουμε 3 χρήσιμες συμβουλές για να έχετε κατά νου για το σχεδιασμό των φειγ βολάν:


ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ
Ακόμη και στα Α4 φυλλάδιά σας, έχετε περιορισμένο χώρο πάνω στις δύο πλευρές του χαρτιού και θα πρέπει να αξιοποιήσετε το χώρο στο έπακρο. Αλλά την ίδια στιγμή δεν θέλετε να επιβαρύνετε και να κουράσετε το flyer σας με πολλές πληροφορίες. Θα χρειαστεί να περάσετε το μήνυμά σας συνοπτικά. Βεβαιωθείτε ότι κάθε λέξη στο flyer μετράει.

ΥΠΕΡΟΧΟ Design
Εάν σχεδιάζετε μόνοι σας το φειγ βολάν, βεβαιωθείτε ότι ξεκινάτε σωστά, χρησιμοποιώντας μία εντυπωσιακή εικόνα, φωτογραφία ή συνδυασμό χρωμάτων. Υπάρχουν πολλοί διαφημιστές που ανταγωνίζονται για την προσοχή των πελατών σας, έτσι βεβαιωθείτε ότι η δική σας ξεχωρίζει από το πλήθος. Στα ΝΕΑ μας βρείτε πηγή έμπνευσης, εικόνες και φωτογραφίες για να σχεδιάσετε το flyer σας. Μιλήστε με το ευρύ κοινό, εκέι που στοχεύετε Βεβαιωθείτε ότι το σχέδιό σας ταιριάζει στις προτιμήσεις των πελατών σας. Αυτό το απλό αλλά πολύ σημαντικό σημείο ισχύει και για το συνδυασμό χρωμάτων, γραμματοσειρών, εικόνων που χρησιμοποιείτε στο σχεδιασμό και το κείμενο των flyer σας.


Συμπεριλάβετε το ΛΟΓΟΤΥΠΟ μας SELLA PRINTS για έκπτωση
Συμπεριλάβετε το λογότυπό μας σε διακριτικό σημείο στο φειγ βολάν σας για να λάβετε 5% έκπτωση στην παραγγελία σας. Όπως επίσης, κάντε like στο Facebook μας για να λάβετε 1 ευρώ έκπτωση από την παραγγελία σας (κάθε ευρώ μετράει!).

Άλλα έντυπα ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η 
SELLA PRINTS προσφέρει επίσης εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές σε ένα ευρύ φάσμα άλλων έντυπων προϊόντων, φυλλάδιααφίσεςδιπτυχατρίπτυχαφέιγ φολάν (flyers)επαγγελματικές κάρτεςαυτοκόλληταπροσκλήσειςπροσκλητήριαεπιστολόχαρταμενού/κατάλογοιημερολόγιαλογιστικά / μηχανογραφικά έντυπα και πολλά άλλα. Πλοηγηθείτε στις υπηρεσίες μας για να δείτε τα προϊόντα και τις προσφορές μας.
Προσφορές
Υπηρεσία Αμεσης Προσφοράς
Ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
E-mail
Ποσότητα
Είδος Παραγγελίας
Μέγεθος
Τύπος Χαρτιού
Βάρος Χαρτιού
1η όψη
2η όψη
Μακέτα
Περιγραφή
Ζητήστε Προσφορά
Λάθος Captcha


Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο!