Φυλλάδια - Μπροσούρες
Κερδίστε τις εντυπώσεις με τα υψηλής ποιότητας φυλλάδιά.

Καλώς ήρθατε στο σύστημα άμεσης προσφοράς για εκτύπωση φυλλαδίων. Τα φυλλάδια, επίσης γνωστά και ως μπροσούρες, περιοδικά και καταλόγοι, είναι το τέλειο εκτυπωμένο μέσο όταν πρέπει να περάσετε συγκεκριμένες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την εταιρεία σας , μια εκδήλωση ή ένα προϊόν σας. Η εκτενής γκάμα των φυλλαδίων μας είναι ιδανική για όλους τους σκοπούς σας. Τα φυλλαδιά μας θα σας βοηθήσουν να μεταδόσετε ακριβώς αυτό που θέλετε, με τον τρόπο που θέλετε.
Τα φυλλάδιά σας μπορούν να εκτυπωθούν σε μια σειρά από βάρη χαρτιού (ελαφρύ: 100gsm, μεσαίο: 150gsm, και βαρύ: 300gsm), καθώς επίσης και σε διάφορα μεγέθη χαρτιού (A4, A5, A6, κλπ.). Προσφέρουμε, επίσης, τρια τυπικά φινιρίσματα στα φυλλάδιά μας: Gloss, Matt και χωρίς επίστρωση. Αν θέλετε μια πιο επαγγελματική, πολυτελή εμφάνιση, γιατί να μην εκμεταλλευτείτε την αντίθεση ανάμεσα σε ένα παχύ, γυαλιστερό εξώφυλλο, και ελαφρύτερες εσωτερικές σελίδες;

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία άμεσης προσφοράς μας, απλά επιλέξτε τις προδιαγραφές εκτύπωσης που θέλετε για ο φυλλάδιο, τον αριθμό των αντιγράφων που θα θέλατε και επιλέξτε το «Ζητήστε προσφορά». Θα λάβετε μια κλήση ή e-mail (εξαρτάται από το τη προτιμήση επικοινωνίας σας) μέσα σε λίγα λεπτά.

Η SELLA PRINTS είναι ένα από τα λίγα τυπογραφεία που προσφέρουν ψηφιακές και offset υπηρεσίες εκτύπωσης. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως ο πλήρης εξοπλισμός εκτύπωσής μας, μας επιτρέπει να μειωθεί το κόστος για κάθε ποσότητα παραγγελίας, είτε η παραγγελία σας είναι για 10 φυλλάδια ή για 10 εκατ. Με την ψηφιακή εκτύπωση η παραγγελία σας είναι σε θέση να παραδωθεί εντός 24 ωρών.
 
ΠΑΡΑΔΟΣΗ φυλλαδίων
Η SELLA PRINTS προσφέρει μια σειρά από χρονικά περιθώρια για την εκτύπωση φυλλαδίων για να ταιριάζουν σε διαφορετικούς προϋπολογισμούς κόστους και χρόνου. 
Εντός Αττικής σας παραδίδουμε στο χώρο σας τη παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση. Μπορούμε επίσης να σας στείλουμε τα φυλλάδιά σας οπουδήποτε, με το επιπλέον κόστος του ταχυδρομείου ή του courier που θα επιλέξετε. Σε όλες τις περιπτώσεις, τα φυλλάδιά σας τυπώνονται προσεκτικά και παραδίδονται σε αξιόπιστη ταχυδρομική υπηρεσία. Είμαστε σε θέση να παραδώσουμε τα φυλλάδιά σας σε όλη την Ελλάδα εντός 3 εργάσιμων ημερών.
 
ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΤΥΠΟ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ;
Με το παραπάνω συστημά μας μπορείτε να επιλέξετε από τα πιο
δημοφιλή βάρη και μεγέθη χαρτιού μας και φινιρίσματα. Ωστόσο, είμαστε ευέλικτοι καθώς μερικοί πελάτες μας θέλουν κάτι λίγο διαφορετικό για τα φυλλάδια τους. Είτε ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο μέγεθος φυλλαδίου, σχήμα ή φινίρισμα του φυλλαδίου σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail και σας βεβαιώνουμε ότι μπορείτε να λάβετε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Η προσφορά σας για τα φυλλάδια στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να ετοιμαστεί μέσα σε λίγα λεπτά.
 
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΣΑΣ;
Στις 
SELLA PRINTS είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε με την μακέτα του φυλλαδίου σας. Ελέγχουμε επιμελώς κάθε κομμάτι της μακέτα σας πριν από την αποστολή για εκτύπωση. Αν υπάρχει κάποιο ζήτημα, τότε θα είμαστε σε άμεση επαφή για να σας βοηθήσουμε. Παρακαλούμε, να γνωρίζετε ότι τα προβλήματα του αρχείου σας μπορεί να επιβραδύνουν τον εκτιμώμενο χρόνο παράδωσης της παραγγελίας σας. Για να βεβαιωθείτε ότι το αρχείου του φυλλαδίου σας είναι στη σωστή μορφή, ρίξτε μια ματιά στις  ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ μας πριν την παραγγελία.
  
ΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΣΑΣ;
Η άμεση ανταπόκρισή μας με το παραπάνω σύστημα προσφοράς, είναι το πρώτο βήμα στη 
SELLA PRINTS για τη γρήγορη και απλή διαδικασία παραγγελίας. Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία άμεσης προσφοράς μας, απλά επιλέξτε τις προδιαγραφές εκτύπωσης που θέλετε για το φυλλάδιο, εισάγετε τον αριθμό των αντιγράφων που επιθυμείτε να εκτυπωθούν και να κάντε κλικ στο «Ζητήστε προσφορά». Θα λάβετε ένα email ή θα σας καλέσουμε μέσα σε λίγα λεπτά. Όταν έχετε βρει την τιμή και τις προδιαγραφές που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας, απλά απαντήστε στο e-mail μας με τα πλήρη στοιχεία σας, στείλτε μας το αρχείο σας και η παραγγελία σας είναι στο δρόμο της. Είναι τόσο απλό! Εμείς θα σας ενημερώνουμε να ξέρετε πώς προχωράει η παραγγελία των φυλλαδίων σας σε κάθε βήμα της εκτύπωσης.
  
SELLA PRINTS - Υπηρεσία Εκτύπωσης φυλλαδίων
Εδώ στη SELLA PRINTS είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε έναν εξαντλητικό κατάλογο από φυλλάδια. Καλύπτουμε όλο το φάσμα φινιρίσματος χαρτιού, τύπου, βάρος και μεγέθη χαρτιού για φυλλάδια, και το κάνουμε αυτό σε πολύ προσιτή τιμή. Είμαστε οι καλύτεροι στην εκτύπωση φυλλαδίων!
Τα καλά εκτυπωμένα φυλλάδια, μπροσούρες, περιοδικά και κατάλογοι είναι κρίσιμα όταν έρχεται η στιγμή να δείξετε στον κόσμο την εταιρία σας, το προϊόν σας ή κάποιο event, αλλά συνήθως είναι από τις πιο ακριβές επιλογές στην έντυπη διαφήμιση. Για το λόγο αυτό, εκμεταλλευτείτε κάθε ευρώ του προϋπολογισμού σας για την προώθησή σας εξασφαλίζοντας ότι το κοινό θα προσέξει το μήνυμα που θέλετε να περάσετε. Εδώ μπορείτε να βρείτε 3 χρήσιμες συμβουλές για να έχετε κατά νου για το σχεδιασμό των φυλλαδίων σας:

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ
Τα φυλλάδια, οι μπροσούρες, τα περιοδρικά και οι κατάλογοι προσφέρουν τον μεγαλύτερο αξιοποιήσιμο χώρο από κάθε άλλο έντυπο προϊόν. Σιγουρευτείτε λοιπόν, ότι αξιοποιείτε όσο καλύτερα μπορείτε αυτόν το χώρο για να πείτε όσα χρειάζεστε.

ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ Design
Σιγουρευτείτε ότι το κοινό θα θέλει να ανοίξει το φυλλάδιό σας! Προσπαθήστε να τοποθετήσετε ενδιαφέρουσα και ελκυστική εικόνα ή φωτογραφία στο εξώφυλλο του φυλλαδίου σας. Μια αστεία ή προκλητική λεζάντα ή το μότο σας μπορεί επίσης να βοηθήσει.
Αυτή η σελίδα θα σας δώσει μερικές καλές πηγές για εικόνες. Στα ΝΕΑ μας βρείτε πηγή έμπνευσης, εικόνες και φωτογραφίες για να σχεδιάσετε το flyer σας. Μιλήστε με το ευρύ κοινό, εκέι που στοχεύετε Βεβαιωθείτε ότι το σχέδιό σας ταιριάζει στις προτιμήσεις των πελατών σας. Αυτό το απλό αλλά πολύ σημαντικό σημείο ισχύει και για το συνδυασμό χρωμάτων, γραμματοσειρών, εικόνων που χρησιμοποιείτε στο σχεδιασμό και το κείμενο των φυλλαδίων σας.
 
Συνδυάστε επιλογές εκτύπωσης
Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα χαρτιού για εξώφυλλα και εσωτερικές σελίδες στα φυλλάδια, τις μπροσούρες, τα περιοδικά και τους καταλόγους μας. Γιατί να μην διαφέρει το φινίρισμα του χαρτιού και  το βάρος του που χρησιμοποιείται μεταξύ του εξώφυλλου και των εσωτερικών σελίδων για να δώσετε μια επιπλέον ιδιαίτερη αίσθηση. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές για τα φυλλάδια σε αυτό το άρθρο.
 

ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ 
SELLA PRINTS ΓΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ

Συμπεριλάβετε το λογότυπό μας σε διακριτικό σημείο στα φυλλάδιά σας για να λάβετε 5% έκπτωση στην παραγγελία σας. Όπως επίσης, κάντε «like» στο
Facebook μας για να λάβετε 1 ευρώ από την παραγγελία σας (κάθε ευρώ μετράει!).
 
Άλλα έντυπα ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η 
SELLA PRINTS προσφέρει επίσης εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές σε ένα ευρύ φάσμα άλλων έντυπων προϊόντων, φυλλάδιααφίσεςδιπτυχατρίπτυχαφέιγ φολάν (flyers)επαγγελματικές κάρτεςαυτοκόλληταπροσκλήσειςπροσκλητήριαεπιστολόχαρταμενού/κατάλογοιημερολόγιαλογιστικά / μηχανογραφικά έντυπα και πολλά άλλα. Πλοηγηθείτε στις υπηρεσίες μας για να δείτε τα προϊόντα και τις προσφορές μας.
Προσφορές
Υπηρεσία Αμεσης Προσφοράς
Ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
E-mail
Ποσότητα
Είδος Παραγγελίας
Μέγεθος
Τύπος Χαρτιού
Βάρος Χαρτιού
1η όψη
2η όψη
Μακέτα
Περιγραφή
Ζητήστε Προσφορά
Λάθος Captcha


Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο!