Αυτοκόλλητα
Προωθήστε την εταιρία σας με τα υψηλής ποιότητας εκτύπωσης αυτοκόλλητά μας.
 
Καλώς ήρθατε στο σύστημα άμεσης προσφοράς για εκτύπωση αυτοκόλλητων. Εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να παραγγείλετε το δικά σας εξατομικευμένα αυτοκόλλητα σας. Τα αυτοκόλλητά μας είναι τέλεια για την προώθηση της εταιρείας σας, του προϊόντος σας ή της εκδήλωσής σας.
 
Τα αυτοκόλλητά μας εκτυπώνονται σε εξαιρετικής ποιότητας αυτοκόλλητο χαρτί γυαλιστερό ή ματ, ασημένιο ή χρυσό. Είμαστε σε θέση να εκτυπώσουμε αυτοκόλλητα σε όποιο μέγεθοσ και σχήμα θέλετε.  Μπορείτε να βρείτε τα τυποποιημένα μας μεγέθη, ή απλά ενημερώστε μας αν χρειάζεστε ένα αυτοκόλλητο με μέγεθος και σχήμα που δεν βρίσκεται στη λίστα.
 
Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία άμεσης προσφοράς μας, απλά επιλέξτε τις προδιαγραφές εκτύπωσης που θέλετε για τα αυτοκόλλητα, τον αριθμό των αντιγράφων που θα θέλατε και επιλέξτε το «Ζητήστε προσφορά». Θα λάβετε μια κλήση ή e-mail (εξαρτάται από το τι προτιμήσεις επικοινωνίας σας) μέσα σε λίγα λεπτά.

Η Sella Prints είναι ένα από τα λίγα τυπογραφεία που προσφέρουν ψηφιακές και offset υπηρεσίες εκτύπωσης. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως ο πλήρης εξοπλισμός εκτύπωσής μας, μας επιτρέπει να μειωθεί το κόστος για κάθε ποσότητα παραγγελίας, είτε η παραγγελία σας είναι για 10 αυτοκόλλητα ή για 10 εκατ. Με την ψηφιακή εκτύπωση η παραγγελία σας είναι σε θέση να παραδωθεί εντός 24 ωρών.

 
ΠΑΡΑΔΟΣΗ αυτοκόλλητων
Η
SELLA PRINTS προσφέρει μια σειρά από χρονικά περιθώρια για την εκτύπωση αυτοκόλλητων για να ταιριάζουν σε διαφορετικούς προϋπολογισμούς κόστους και χρόνου. Εντός Αττικής σας παραδίδουμε στο χώρο σας τη παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση. Μπορούμε επίσης να σας στείλουμε τα αυτοκόλλητά σας οπουδήποτε, με το επιπλέον κόστος του ταχυδρομείου ή του courier που θα επιλέξετε. Σε όλες τις περιπτώσεις, τα αυτοκόλλητά σας τυπώνονται προσεκτικά και παραδίδονται σε αξιόπιστη ταχυδρομική υπηρεσία. Είμαστε σε θέση να παραδώσουμε τα αυτοκόλλητά σας σε όλη την Ελλάδα εντός 3 εργάσιμων ημερών.
 
Δεν βρίσκετε τον ΤΥΠΟ αυτοκόλλητων που ψάχνετε;
Με το παραπάνω συστημά μας μπορείτε να επιλέξετε από τα πιο δημοφιλή φινιρίσματα. Ωστόσο, είμαστε ευέλικτοι καθώς μερικοί πελάτες μας θέλουν κάτι λίγο διαφορετικό για τα αυτοκόλλητά τους. Είτε ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο μέγεθος αυτοκόλλητου, σχήμα ή φινίρισμα του αυτοκόλλητού σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail και σας βεβαιώνουμε ότι μπορείτε να λάβετε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Η προσφορά σας για τα αυτοκόλλητα στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να ετοιμαστεί μέσα σε λίγα λεπτά.
 
Χρειάζεστε κάποια βοήθεια με τον ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ σας;
Στις
Εκτυπώσεις Σελλά είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε με την μακέτα του αυτοκόλλητού σας. Ελέγχουμε επιμελώς κάθε κομμάτι της μακέτας σας πριν από την αποστολή για εκτύπωση. Αν υπάρχει κάποιο ζήτημα, τότε θα είμαστε σε άμεση επαφή για να σας βοηθήσουμε. Παρακαλούμε, να γνωρίζετε ότι τα προβλήματα του αρχείου σας μπορεί να επιβραδύνουν τον εκτιμώμενο χρόνο παράδωσης της παραγγελίας σας. Για να βεβαιωθείτε ότι το αρχείο του αυτοκόλλητού σας είναι στη σωστή μορφή, ρίξτε μια ματιά στις ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ μας πριν την παραγγελία.

Πως προχωράει η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ των αυτοκόλλητων σας;
Η άμεση ανταπόκρισή μας με το παραπάνω σύστημα προσφοράς, είναι το πρώτο βήμα στη
SELLA PRINTS για τη γρήγορη και απλή διαδικασία παραγγελίας. Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία άμεσης προσφοράς μας, απλά επιλέξτε τις προδιαγραφές εκτύπωσης που θέλετε για το αυτοκόλλητο, εισάγετε τον αριθμό των αντιγράφων που επιθυμείτε να εκτυπωθούν και να κάντε κλικ στο «Ζητήστε προσφορά». Θα λάβετε ένα email ή θα σας καλέσουμε μέσα σε λίγα λεπτά. Όταν έχετε βρει την τιμή και τις προδιαγραφές που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας, απλά απαντήστε στο e-mail μας με τα πλήρη στοιχεία σας, στείλτε μας το αρχείο σας και η παραγγελία σας είναι στο δρόμο της. Είναι τόσο απλό! Εμείς θα σας ενημερώνουμε να ξέρετε πώς προχωράει η παραγγελία των αυτοκόλλητών σας σε κάθε βήμα της εκτύπωσης.
 
SELLA PRINTS - Υπηρεσία εκτύπωσης αυτοκόλλητων
Εδώ στη 
SELLA PRINTS είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε έναν εξαντλητικό κατάλογο από αυτοκόλλητα. Καλύπτουμε όλο το φάσμα φινιρίσματος χαρτιού, τύπου, βάρος και μεγέθη χαρτιού για αυτοκόλλητα, και το κάνουμε αυτό σε πολύ προσιτή τιμή. Είμαστε οι καλύτεροι στην εκτύπωση αυτοκόλλητων!
 
Συμπεριλάβετε το ΛΟΓΟΤΥΠΟ μας SELLA PRINTS για έκπτωση
Συμπεριλάβετε το λογότυπό μας σε διακριτικό σημείο στο φειγ βολάν σας για να λάβετε 5% έκπτωση στην παραγγελία σας. Όπως επίσης, κάντε like στο 
Facebook μας για να λάβετε 1 ευρώ έκπτωση από την παραγγελία σας (κάθε ευρώ μετράει!).

Άλλα έντυπα ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η 
SELLA PRINTS προσφέρει επίσης εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές σε ένα ευρύ φάσμα άλλων έντυπων προϊόντων, φυλλάδιααφίσεςδιπτυχατρίπτυχαφέιγ φολάν (flyers)επαγγελματικές κάρτεςαυτοκόλληταπροσκλήσειςπροσκλητήριαεπιστολόχαρταμενού/κατάλογοιημερολόγιαλογιστικά / μηχανογραφικά έντυπα και πολλά άλλα. Πλοηγηθείτε στις υπηρεσίες μας για να δείτε τα προϊόντα και τις προσφορές μας.
Προσφορές
Υπηρεσία Αμεσης Προσφοράς
Ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
E-mail
Ποσότητα
Είδος Παραγγελίας
Μέγεθος
Τύπος Χαρτιού
Βάρος Χαρτιού
1η όψη
2η όψη
Μακέτα
Περιγραφή
Ζητήστε Προσφορά
Λάθος Captcha


Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο!