Αφίσες
Κάντε τις αφίσες σας να ξεχωρίζουν με υψηλής ποιότητας εκτύπωση.

Καλώς ήρθατε στο σύστημα άμεσης προσφοράς για εκτύπωση αφισών. Τα poster είναι ο τρόπος για να διαφημιστείτε μαζικά και να διαδώσετε το μήνυμα που θέλετε να περάσετε. Από την εκτεταμένη μας γκάμα διάφορων μεγεθών και τύπων θα σας προτύνουμε την καλύτερη επιλογή για εσάς, ειδικά εάν έχετε λίγα χρήματα να διαθέσετε.
 
Το στάνταρ χαρτί που χρησιμοποιούμε στις αφίσες είναι μέσου βάρους (150gsm), αλλά μπορούμε να προσφέρουμε επίσης μια πιο οικονομική επιλογή στα 100gsm, 170gsm αλλά και στα 210gsm για μεγαλύτερη πολυτέλεια. Στο σύστημα άμεσης προσφοράς μας παρακάτω, είστε σε θέση να επιλέξετε από A4, A3, A2, A1 μεγέθους αφίσες ή όποιο μέγεθος σας βολεύει.

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία άμεσης προσφοράς μας, απλά επιλέξτε τις προδιαγραφές εκτύπωσης που θέλετε για την αφίσα, τον αριθμό των αντιγράφων που θα θέλατε και επιλέξτε το «Ζητήστε προσφορά». Θα λάβετε μια κλήση ή e-mail (εξαρτάται από το τη προτιμήση επικοινωνίας σας) μέσα σε λίγα λεπτά.

Η Sella Prints είναι ένα από τα λίγα τυπογραφεία που προσφέρουν ψηφιακές και offset υπηρεσίες εκτύπωσης. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως ο πλήρης εξοπλισμός εκτύπωσής μας, μας επιτρέπει να μειωθεί το κόστος για κάθε ποσότητα παραγγελίας, είτε η παραγγελία σας είναι για 10 αφίσες ή για 10 εκατ. Με την ψηφιακή εκτύπωση η παραγγελία σας είναι σε θέση να παραδωθεί εντός 24 ωρών.ΠΑΡΑΔΟΣΗ των αφισών
Η
SELLA PRINTS προσφέρει μια επιλογή από χρόνους παράδοσης για την εκτύπωση αφισών ώστε να  ταιριάζουν σε όλες τις δυνατότητες κόστους και χρόνου των πελατών μας. Εντός Αττικής σας παραδίδουμε στο χώρο σας τη παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση. Μπορούμε να σας στείλουμε επίσης τις αφίσες σας οπουδήποτε, με το επιπλέον κόστος του ταχυδρομείου ή του courier που θα επιλέξετε. Σε όλες τις περιπτώσεις, οι αφίσες τυπώνονται προσεκτικά και παραδίδονται σε αξιόπιστη ταχυδρομική υπηρεσία. Είμαστε σε θέση να παραδώσουμε τις αφίσες σας σε όλη την Ελλάδα εντός 3 εργάσιμων ημερών.
 
 
Δεν βρίσκετε τον ΤΥΠΟ αφίσας που ψάχνετε;
Με το παραπάνω σύστημά μας μπορείτε να επιλέξετε από τα πιο δημοφιλή
μεγέθη, τύπο χαρτιού μας και φινιρίσματα. Ωστόσο, είμαστε ευέλικτοι καθώς μερικοί πελάτες μας θέλουν κάτι λίγο διαφορετικό για τις αφίσες τους. Είτε ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο μέγεθος αφίσας, σχήμα ή φινίρισμα της αφίσας σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail και σας βεβαιώνουμε ότι μπορείτε να λάβετε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Η προσφορά σας για τις αφίσες στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να ετοιμαστεί μέσα σε λίγα λεπτά.


ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΣΑΣ;
Στη Sella Prints είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε με τα σχέδια των πόστερ σας. Ελέγχουμε επιμελώς κάθε κομμάτι της μακέτας σας πριν από την εκτύπωση. Αν υπάρχει κάποιο ζήτημα, τότε θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας για να σας βοηθήσουμε. Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι ενδεχόμενα προβλήματα στα αρχεία σας μπορεί να επιβραδύνουν τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας. Για να βεβαιωθείτε ότι το αρχείο της αφίσας σας είναι στη σωστή μορφή, ρίξτε μια ματιά στις 
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ μας πριν την παραγγελία.
 
ΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΑΦΙΣΩΝ ΣΑΣ;
Η άμεση ανταπόκρισή μας με το παραπάνω σύστημα προσφοράς, είναι το πρώτο βήμα στη SELLA PRINTS για τη γρήγορη και απλή διαδικασία παραγγελίας. Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία άμεσης προσφοράς μας, απλά επιλέξτε τις προδιαγραφές εκτύπωσης που θέλετε για το poster (αφίσα), εισάγετε τον αριθμό των αντιγράφων που επιθυμείτε να εκτυπωθούν και να κάντε κλικ στο «Ζητήστε προσφορά». Θα λάβετε ένα email ή θα σας καλέσουμε μέσα σε λίγα λεπτά. Όταν έχετε βρει την τιμή και τις προδιαγραφές που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας, απλά απαντήστε στο e-mail μας με τα πλήρη στοιχεία σας, στείλτε μας το αρχείο σας και η παραγγελία σας είναι στο δρόμο της. Είναι τόσο απλό! Εμείς θα σας ενημερώνουμε να ξέρετε πώς προχωράει η παραγγελία των poster σας σε κάθε βήμα της εκτύπωσης.
 
SELLA PRINTS Υπηρεσία Εκτύπωσης αφισών
Εδώ στη
SELLA PRINTS είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε έναν εξαντλητικό κατάλογο από αφίσες. Καλύπτουμε όλο το φάσμα φινιρίσματος χαρτιού, τύπου, βάρος και μεγέθη χαρτιού για αφίσες, και το κάνουμε αυτό σε πολύ προσιτή τιμή. Είμαστε οι καλύτεροι στην εκτύπωση poster!
Τα εκτυπωμένα posters είναι συχνά ένα αναπόσπαστο μέρος οποιασδήποτε έντυπης διαφήμησης. Τα αποτελέσματα από μια καλά σχεδιασμένη αφίσα, μπορεί να είναι εξαιρετικά. Έχουμε δει πολλά σχέδια αφισών με τα χρόνια, και για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την απόλυτη ανταπόκριση από τον προϋπολογισμό της εκτύπωσής σας, σκεφτήκαμε να σας προσφέρουμε 3 χρήσιμες συμβουλές για να έχετε κατά νου για το σχεδιασμό των posters:
 
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Είναι ένα πολύ προφανές, αλλά σιγουρευτείτε ότι οι αφίσες σας είναι κολλημένες σε ενδεδειγμένες τοποθεσίες. Είναι όλα θέμα τοποθεσίας! Για παράδειγμα, πολλοί πελάτες μας που απευθύνονται σε φοιτητές επέλεξαν να βάλουν τις αφίσες τους σε κοινόχρηστους χώρους φοιτητικών εστιών και συνάθροισης. Τα περισσότερα μπαρ και καφετέριες συνήθως θα είναι στην ευχάριστη θέση να έχουν την αφίσα σας στις εγκαταστάσεις τους. Απλά ρωτήστε!
 
ΥΠΕΡΟΧΟ Design
Εάν σχεδιάζετε μόνοι σας την αφίσα σας, βεβαιωθείτε ότι ξεκινάτε σωστά, χρησιμοποιώντας μία εντυπωσιακή εικόνα, φωτογραφία ή συνδυασμό χρωμάτων. Υπάρχουν πολλοί διαφημιστές που ανταγωνίζονται για την προσοχή των πελατών σας, έτσι βεβαιωθείτε ότι η δική σας ξεχωρίζει από το πλήθος. Στα 
ΝΕΑ μας βρείτε πηγή έμπνευσης, εικόνες και φωτογραφίες για να σχεδιάσετε τις αφίσες σας.
Βεβαιωθείτε ότι το σχέδιό σας ταιριάζει στις προτιμήσεις των πελατών σας. Αυτό το απλό αλλά πολύ σημαντικό σημείο ισχύει και για το συνδυασμό χρωμάτων, γραμματοσειρών, εικόνων που χρησιμοποιείτε στο σχεδιασμό και το κείμενο των αφισών σας.
 
Συμπεριλάβετε το ΛΟΓΟΤΥΠΟ μας SELLA PRINTS για έκπτωση
Συμπεριλάβετε το λογότυπό μας σε διακριτικό σημείο στο φειγ βολάν σας για να λάβετε 5% έκπτωση στην παραγγελία σας. Όπως επίσης, κάντε like στο 
Facebook μας για να λάβετε 1 ευρώ έκπτωση από την παραγγελία σας (κάθε ευρώ μετράει!).

Άλλα έντυπα ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η 
SELLA PRINTS προσφέρει επίσης εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές σε ένα ευρύ φάσμα άλλων έντυπων προϊόντων, φυλλάδιααφίσεςδιπτυχατρίπτυχαφέιγ φολάν (flyers)επαγγελματικές κάρτεςαυτοκόλληταπροσκλήσεις, προσκλητήριαεπιστολόχαρταμενού/κατάλογοιημερολόγιαλογιστικά / μηχανογραφικά έντυπα και πολλά άλλα. Πλοηγηθείτε στις υπηρεσίες μας για να δείτε τα προϊόντα και τις προσφορές μας.
Προσφορές
Υπηρεσία Αμεσης Προσφοράς
Ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
E-mail
Ποσότητα
Είδος Παραγγελίας
Μέγεθος
Τύπος Χαρτιού
Βάρος Χαρτιού
1η όψη
2η όψη
Μακέτα
Περιγραφή
Ζητήστε Προσφορά
Λάθος Captcha


Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο!