Μηχανογραφικά - Λογιστικά Έντυπα
Δώστε μια επαγγελματική αίσθηση με τα υψηλής ποιότητας με λογιστικά έντυπα με εκτυπωμένη την εταιρική σας ταυτότητα.
 
Καλώς ήρθατε στο σύστημα άμεσης προσφοράς για εκτύπωση μηχανογραφικών εντύπων. Εδώ θα βρείτε λογιστικά έντυπα προσαρμοσμένα  στις ανάγκες της εταιρείας σας. Τα μηχανογραφικά έντυπα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια πληθώρα εφαρμογών όπως, τιμολόγια, δελτία αποστολής, αποδείξεις εστιατορίων, εντολές αγοράς, δελτίο ημερίσιων δρομολογίων και ο κατάλογος είναι ατελείωτος! Μπλοκ αριθμιμένα, διπλότυπα, τριπλότυπα και με τετράχρωμη, ασπρόμαυρη εκτύπωση ή συνδιασμός και των δύο και ποικιλία μεγεθών ανάλογα με τις ανάγκες, τις προτυμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Αν θέλετε να τα έχετε και διάτρητα για εύκολη αρχειοθέτηση, ρωτήστε μας για την τιμή!
 
 Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία άμεσης προσφοράς μας, απλά πείτε μας τις προδιαγραφές εκτύπωσης που θέλετε για τα λογιστικά σας μπλοκ:
1. Τύπος εντύπου (Τιμολόγιο Πώλησης, Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών, Απόδειξη Είσπραξης, Απόδειξη Πληρωμής, Έντυπα Τουριστικών Λεωφορείων π.χ. τρίμηνα)
2. Διαστάσεις
3. Τύπος χαρτιού (αυτογραφικό ή γραφής)
4. Αριθμός στελεχών (διπλότυπα, τριπλότυπα, τετραπλότυπα κλπ.)
5. Έγχρωμα ή Ασπρόμαυρα 
6. Αριθμός σελίδων
7. Μεταβλητά Δεδομένα (Αρίθμιση, Barcodes κτλ.)
8. Περφορέ
9. Διάτριτα
και εμείς σας ετοιμάζουμε τα μπλοκ σας, χωρίς ελάχιστη παραγγελία!
«Ζητήστε προσφορά» και θα λάβετε μια κλήση ή e-mail (εξαρτάται από το τη προτίμηση επικοινωνίας σας) μέσα σε λίγα λεπτά.
 
Η SELLA PRINTS είναι ένα από τα λίγα τυπογραφεία που προσφέρουν ψηφιακές και offset υπηρεσίες εκτύπωσης. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως ο πλήρης εξοπλισμός εκτύπωσής μας, μας επιτρέπει να μειωθεί το κόστος για κάθε ποσότητα παραγγελίας, είτε η παραγγελία σας είναι για 2 μπλοκ ή για 10 εκατ. Με την ψηφιακή εκτύπωση η παραγγελία σας είναι σε θέση να παραδωθεί εντός 24 ωρών.
 
ΠΑΡΑΔΟΣΗ λογιστικών μπλοκ 
Η
SELLA PRINTS  προσφέρει μια σειρά από χρονικά περιθώρια για την εκτύπωση μηχανογραφικών εντύπων για να ταιριάζουν σε διαφορετικούς προϋπολογισμούς κόστους και χρόνου.Εντός Αττικής σας παραδίδουμε στο χώρο σας τη παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση. Μπορούμε επίσης να σας στείλουμε τα λογιστικά σας μπλοκ οπουδήποτε, με το επιπλέον κόστος του ταχυδρομείου ή του courier που θα επιλέξετε. Σε όλες τις περιπτώσεις, τα μπλοκ σας τυπώνονται προσεκτικά και παραδίδονται σε αξιόπιστη ταχυδρομική υπηρεσία. Είμαστε σε θέση να παραδώσουμε τα μπλοκ σας σε όλη την Ελλάδα εντός 2 εργάσιμων ημερών.
 
ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΤΥΠΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ;
Με το παραπάνω συστημά μας μπορείτε να επιλέξετε από τα πιο δημοφιλή βάρη και μεγέθη χαρτιού μας και φινιρίσματα. Ωστόσο, είμαστε ευέλικτοι καθώς μερικοί πελάτες μας θέλουν κάτι λίγο διαφορετικό για τα λογιστικά μπλοκ τους. Ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο μέγεθος, σχήμα ή τύπο, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή e-mail και σας βεβαιώνουμε ότι μπορείτε να λάβετε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Η προσφορά σας για τα μηχανογραφικά έντυπα στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να ετοιμαστεί μέσα σε λίγα λεπτά.
 
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ;
Στη SELLA PRINTS είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε με την μακέτα του μπλοκ σας. Ελέγχουμε επιμελώς κάθε κομμάτι της μακέτα σας πριν από την αποστολή για εκτύπωση. Αν υπάρχει κάποιο ζήτημα, τότε θα είμαστε σε άμεση επαφή για να σας βοηθήσουμε. Παρακαλούμε, να γνωρίζετε ότι τα προβλήματα του αρχείου σας μπορεί να επιβραδύνουν τον εκτιμώμενο χρόνο παράδωσης της παραγγελίας σας. Για να βεβαιωθείτε ότι το αρχείου του επιστολόχαρτού σας είναι στη σωστή μορφή, ρίξτε μια ματιά στις ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ μας πριν την παραγγελία.

ΠΩΣ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ;
Η άμεση ανταπόκρισή μας με το παραπάνω σύστημα προσφοράς, είναι το πρώτο βήμα στη SELLA PRINTS για τη γρήγορη και απλή διαδικασία παραγγελίας. Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία άμεσης προσφοράς μας, απλά επιλέξτε τις προδιαγραφές εκτύπωσης που θέλετε για το επιστολόχαρτο, εισάγετε τον αριθμό των αντιγράφων που επιθυμείτε να εκτυπωθούν και να κάντε κλικ στο «Ζητήστε προσφορά». Θα λάβετε ένα email ή θα σας καλέσουμε μέσα σε λίγα λεπτά. Όταν έχετε βρει την τιμή και τις προδιαγραφές που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας, απλά απαντήστε στο e-mail μας με τα πλήρη στοιχεία σας, στείλτε μας το αρχείο σας και η παραγγελία σας είναι στο δρόμο της. Είναι τόσο απλό! Εμείς θα σας ενημερώνουμε να ξέρετε πώς προχωράει η παραγγελία των εντύπων σας σε κάθε βήμα της εκτύπωσης.
 

Συμπεριλάβετε το ΛΟΓΟΤΥΠΟ μας SELLA PRINTS για έκπτωση
Συμπεριλάβετε το λογότυπό μας σε διακριτικό σημείο στο φειγ βολάν σας για να λάβετε 5% έκπτωση στην παραγγελία σας. Όπως επίσης, κάντε like στο Facebook μας για να λάβετε 1 ευρώ έκπτωση από την παραγγελία σας (κάθε ευρώ μετράει!).

Άλλα έντυπα ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η 
SELLA PRINTS προσφέρει επίσης εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές σε ένα ευρύ φάσμα άλλων έντυπων προϊόντων, φυλλάδιααφίσεςδιπτυχατρίπτυχαφέιγ φολάν (flyers)επαγγελματικές κάρτεςαυτοκόλληταπροσκλήσειςπροσκλητήριαεπιστολόχαρταμενού/κατάλογοιημερολόγιαλογιστικά / μηχανογραφικά έντυπα και πολλά άλλα. Πλοηγηθείτε στις υπηρεσίες μας για να δείτε τα προϊόντα και τις προσφορές μας.
Προσφορές
Υπηρεσία Αμεσης Προσφοράς
Ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνο Επικοινωνίας
E-mail
Ποσότητα
Είδος Παραγγελίας
Μέγεθος
Τύπος Χαρτιού
Βάρος Χαρτιού
1η όψη
2η όψη
Μακέτα
Περιγραφή
Ζητήστε Προσφορά
Λάθος Captcha


Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο!